Search
Categories
  • No categories
Archives

Bediening

Als horeca werkgever wilt u natuurlijk het meeste geschikte horeca personeel wat er is aantrekken tegen een zo gunstig mogelijk wervingstarief. Of het nu gaat om hotel/restaurant, restaurant, bistro, brasserie, eetcafé, bar of café, HSWM levert betaalbare ervaring.

bediening

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Bedieningswerkzaamheden (opnemen, serveren en afrekenen van bestellingen, afruimen);
  • gastencontact is informerend en gericht op dienstbetoon.
  1. Bedienen van gasten in (het toegewezen gedeelte van) het bedrijf. Daartoe o.m.:
    • opnemen van bestellingen en geven van informatie
    • raadplegen van de manager of de keuken over bijzondere wensen van gasten
    • doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet
    • zo nodig zelf klaar maken van eenvoudige bestellingen (als dranken en/of kleine gerechten/snacks)
    • aanvoeren en serveren van bestellingen
    • opmaken van rekening en afrekenen met gasten
    • afruimen van tafels
  2. Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening zoals bijvoorbeeld:
    • verzorgen van mise en place, dekken/klaarmaken van tafels e.d.
    • opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten
  3. Overige werkzaamheden zoals bijvoorbeeld:
    • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden
    • assisteren bij de opbouw van en bedienen tijdens recepties en partijen
    • overige, met het bovenstaande verband houdende, werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende